söndag 23 september 2012

Abbas middagsklara!

Efter förre helgens klassträff med gastronomerna från superåret 2010 (hehe... ) blev jag tvungen (!) att prova Abbas nya middagsklara såser
"Tillsätt bara lax" - står det på påsen som ska räcka till 6 portionsbitar lax. Eftersom jag bara hade 4 bitar så delade jag alla på längden (så ser det mer ut och räcker dessutom längre... faktiskt!). Påsinformationen delgav också att laxen med fördel kunde läggas i en trång form så att såsen blev kvar fisken.
Dillen hällde jag på efter tillagning. 
Son nummer 3 gav högsta betyg och dottern åt och ville ha mer, dock ratade hon såsen men jag behövde inte skölja eller skrapa bort såsen (vilket ibland behövs...). Jag tyckte såsen var bättre än tex keldas citronsås som faktiskt inte smakar så mycket citron. Den middagsklara såsen hade en liten men ändå tydlig citronsmak. Bra! En annan bra sak är den glutenfria redningen. Kanon! Mindre bra var att ifall vi varit 6 personer som skulle äta hade såsen inte räckt...

Tack Herr Gastronom för såsen! Kör hårt!

2 kommentarer:

  1. är det en kursare som tagit fram såsen?

    SvaraRadera
  2. Varit med och tagit fram - man är ju sällan ensam.

    SvaraRadera