torsdag 9 februari 2012

Halvåtta hos Helljus

Eftermiddagen har gått åt till att leta, planera och skriva recept till morgondagens Helljus-barn. Helljus är en grupp för barn mellan 9 och 13 år som samlas i Kapellet (ELF i Kristianstad, Fästinggatan) varannan fredagskväll. Vi har olika aktivitet... allt från pyssel till go cart och däremellan blir det simning och filmkvällar... Imorgon ska vi ha "halv åtta hos helljus".Trerättersmenyn ska tillagas nere i Kapellets kök. Vi ska duka fint och äta tillsammans. Vi hoppar dock över själva tävlingsmomentet... Det är njuta av maten som gäller!

Menyn

Förrätt
Potatissoppa med ostpinne.

Varmrätt
Nachostallrik

Efterrätt
Kladdkakemuffins med hallonsås och grädde.

2 kommentarer:

 1. Jag råkade skriva svar på din kommentar på min blogg. Så här kommer mitt svar igen:

  "Jag ser det inte alls som att jag är hård mot mej själv. Inte när det gäller detta i alla fall… Snarare tvärtom. Vem mår bra av att jag må dåligt? Inte Andreas i alla fall…och inte jag heller. Så att ta tag i min situation är ju ren självbevarelsedrift.

  Absolut får man va deppig i flera timmar om man vill det. Nu har jag deppat sen i lördagskväll så det är liksom dax…. ;)
  KRAM!"

  Ps. Väldigt kul idé med "Halv åtta hos Helljus!"

  SvaraRadera
 2. :)
  ok... Ja då är det dags att dra av sig offerkoftan.
  Jag tror inte heller det är bra för någon att må dåligt - men ibland gör man det iallafall och att gå runt och "förneka" är inte heller bra... Vilket jag inte heller tror att du gör.
  Det är bra med självpepp!!

  SvaraRadera