torsdag 1 december 2011

Ivetoftamackans födelse

Ett nytt bröd är fött. Som andra nyfödingar har den inte fått nått namn ännu. Men arbetsnamnet är Ivetoftamackan… eftersom första satsen går dit på söndag. Brödet är gjort med premissen att vara lättätet, inte behöva bres på plats, ska vara saftigt utan smör och ost… Tror jag har lyckats men det är svårt att veta eftersom mackorna fortfarande är nybakade – och då är ju som bekant allt bakat gott!
 Tänker förpacka mackorna så här. (Fin tejp från Granit!)
Ätarna kan då bara ta sin macka och börja käka på direkten... och putta fram lite och lite utan att bli kladdiga. Tror ni de förstår?? : )
Jepp, A godkände mackorna (Seriös uppsyn! glasögon gör mannen klokare - vilket han jobbar på! Eller är det bara coolt typ. Fönsterglas!) - han åt 3 stycken inom loppet av 5 minuter... eller nått ditåt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar